top of page
  • Foto van schrijverSiem Geelen

Wie vraagt wordt geholpen

Vorige week ging de Siem-bus weer het scholenland in en deze keer waren we in Weert beland, en wel bij Gilde Opleidingen. En nu denken jullie zeker: hoe komt hij daar terecht? Een collega van mij heeft een overstap gemaakt naar deze school. Dus ik kom daar binnen en werd naar de personeelskamer. Na een half uurtje mocht ik naar het klaslokaal, na de gastles kwam een hele portie vragen. Ik vind dat heel erg prettig, want ik ben zelf ook van directe vragen stellen en als het niet op prijs gesteld wordt dan hoor ik dat wel. Nou, dat deden deze leerlingen ook.

Met dank aan Anouk Kessel, voor de lezers: fijne vakantie en tot snel in Venray bij Gilde Opleidingen. Schreeuw eens heel hard: DE OPLEIDINGEN? Gil de opleidingen😂😂😂😂😂

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page