top of page
  • Foto van schrijverSiem Geelen

Je Leven in de Steigers

Het is al een tijdje geleden toen we uitgeloot werden voor het Talpa-programma Je Leven in de Steigers met Caroline Tensen. Mijn peettante had ons daarvoor opgegeven omdat zij inzag dat het niet meer ging lukken in ons oude huis wegens de omstandigheden van toen. Ons nieuwe huis werd binnen drie weken opgeleverd dus toen er alle medewerkers aan het werk waren, waren er meer dan vijftig mensen aan de slag om het voor elkaar te krijgen. Het huis is hout-skeletbouw, dat maakt zo’n snelle oplevering ook mogelijk. We hebben nu de beschikking over een kolomlift. Omdat het grootste euvel toch was, mij naar boven dragen. Ik ga nu even een leuke anekdote vertellen over de trap. Even voor de tijd van het programma, waren mijn vader en ik boven. En mijn vader zei: ik weet een leuk grapje, als jij nú heel erg hard gaat schreeuwen dan gooi ik een voorwerp naar beneden, dan lijkt het alsof je van de trap afvalt en mam schrikt zich kapot. Dus ik dat gedaan en mam helemaal boos. Sjiek hè? Als je op onderstaande video klikt, dan kunnen jullie het integrale programma bekijken.256 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het was mij een weekendje wel

Afgelopen weekend was weer zeer afwisselend. Op zaterdagavond stond er een optreden op de planning in Meerlo, een boerengehuchtje bij Horst. Deze keer was het met Sjloetingstied, het publiek ging los

Comentários


bottom of page