top of page
  • Foto van schrijverSiem Geelen

Een mooie dag

Zooo wat was dat fijn om samen met mijn vader te mogen doen. Afgelopen woensdag mocht ik voor de eerste keer een presentatie geven voor de collega’s van mijn vader, bij Holland Innovative in Eindhoven. Het was na de lezing heel erg druk om bij mij stickers af te halen en met mij te praten. Ik mocht er een op een splinternieuwe laptop plakken. Veel dank voor de uitnodiging en het aandachtige luisteren.16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het was mij een weekendje wel

Afgelopen weekend was weer zeer afwisselend. Op zaterdagavond stond er een optreden op de planning in Meerlo, een boerengehuchtje bij Horst. Deze keer was het met Sjloetingstied, het publiek ging los

Pubquizz geslaagd

Ik heb jullie de vorige week verteld dat ik aan een pubquizz zou deelnemen in Reuver, nu was er een vraag bij: dommeriken schrijft men dat met een of twee K's? Ik heb het al verklapt, ik ben een domm

bottom of page