top of page
  • Foto van schrijverSiem Geelen

Venray was de moeite Weert

Zoals je kunt zien aan de titel van deze blog, ben ik deze week op maar liefst twee plaatsen te gast geweest om presentatie te geven. De eerste school waar ik was stond in Venray. We gingen naar het lokaal waar ik aangesloten werd, nee mijn laptop werd aangesloten via een soort kastje met een kabel werd het signaal doorgegeven aan het scherm. Maar goed dat het kastje niet bij de muur stond, anders werd ik van het kastje naar de muur gestuurd. Vond dat de docent het erg goed had gedaan qua voorbereiding op de gastles. Ze waren muisstil en stelde een aantal goede vragen tussendoor en na afloop. Er was ook een goede feedback aanwezig en een aantal die indruk maakte op de leerlingen. Het was een hele fijne dag. Ik heb trouwens wel per ongeluk bestek gestolen. Maar geen zorgen: neem ik in december mee, vinden jullie dat een goed tijdsbestek?


De dag daarna gingen we naar school in Weert. Wat ik van tevoren niet wist is dat er voor mij een bekende in de klas zat. Dan is het voor mij extra speciaal om de presentatie te doen. Want Neerse kennen elkaar allemaal. We hebben nog net geen familie-App. Tot de volgende keer op het CIOS in Sittard.

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page