top of page
  • Foto van schrijverSiem Geelen

Tijd zelf indelen

Afgelopen week was Siem te vinden op het Agora onderwijs in Helden. Bij dit soort school mag iedere leerling zelf weten wat hij of zij iedere dag gaat doen. Maar het is wel verplicht om aanwezig te zijn, dus het is geen vrijblijvende school maar de activiteiten zijn vrijblijvend. Iedereen mag verdieping zoeken over datgene wat ze interessant vinden. Mijn eerste onderwerp waar ik ietsje meer over wilde weten, was de lift. Ik hoopte dat deze op de begane grond was. Anders zou het voor hun een eerste verdieping worden. Ik ga deze niet uitleggen.


Ik dacht in eerste instantie dat het een zelfde situatie zou worden dan iedere avond bij ons thuis aan tafel, want daar is geen limiet aan telefoongebruik omdat iedereen zeg maar autodidactisch aan de slag is. Toch maar eens aan mijn vader vragen of dat bij hem ook het geval is. De presentatie start nadat ik mijn eerste vaste inkoppertje heb gemaakt. Nee, ik was nog net geen opgefokte Messi die gebarentaal deed naar onze bondscoach. En de res is mich eGaal zal ik zeggen.


Met speciale dank aan het Buurtcollege Maas en Peel341 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page