top of page
  • Foto van schrijverSiem Geelen

Tel jij af?

Bijgewerkt op: 14 okt. 2022

In mijn hart ben ik eigenlijk een enthousiaste muzikant, want muziek kan iedereen verstaan. Op de donderdagen help ik het lerarenteam wat muziekles geeft aan de middelbare school in Reuver. En met de invallende gitaarleraar en de pianolerares hadden we het idee om een zigeunerliedje te gaan repeteren en een keer uit te voeren op een festivalletje in Heibloem.


Stop, ik hoor iets raars. Verkeerde toonsoort of zoiets? Siem, waar begin je op? Ik begin op een A.

Heb ik in mijn partij staan, dus dat zou moeten klinken. Dan zal het wel tussen de oren zitten denk ik. Opmaatje voor Wim, de gitarist. Tel jij af? Tamara. gaan we van de kant af? ja, maar wel van de muzikant. En wat toen klonk is zometeen te beluisteren, ja ook al. Maar eerst even aflezen wat ik nog meer geschreven heb. Wisten jullie al Wim bevriend is met zangeres Lori Spee? Toen Lori nog niet geboren was, was het Lori in Spee.60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het was mij een weekendje wel

Afgelopen weekend was weer zeer afwisselend. Op zaterdagavond stond er een optreden op de planning in Meerlo, een boerengehuchtje bij Horst. Deze keer was het met Sjloetingstied, het publiek ging los

Comments


bottom of page