top of page
  • Foto van schrijverSiem Geelen

Omgang(s)kunde weleens verkeerd doen

Afgelopen woensdag ging de spreker die niet veel spreekt, met Veronique mee naar het Brabantse Tilburg. Daar volgt ze namelijk de opleiding Omgangskunde op de Fontys. Gelukkig was er een sterke man in de buurt toen we aankwamen want ik moest getild worden (Roel, als je dit leest het gaat over jou. Ik ga deze niet uitleggen.).


Toen we binnenkwamen op de school, begon het direct met les volgen. Dus het was een goede binnenkomer, daarna hadden we les van Jelle. Hij is een drukke professor, kan heel goed globaal lezen en duidelijk uitleggen, en zo levendig over soms complexe onderwerpen vertellen. Dus ff heerlijk gas geven door de lesstof heen. De studenten moesten een voordracht schrijven, deze mochten ze een aantal keer bijschaven. Het is misschien wel leuk om ook nog te vertellen dat ik de hele dag behalve Veronique ook nog een andere assistente had, deze kwam uit Engeland, genaamd Britt. Deze ga ik wederom ook niet uitleggen. Ik ben toch niet gek, anders was ik wel bij de MediaMarkt gaan werken.


Het ogenblik was aangebroken dat ik eens mocht gaan proberen om met mijn verhaal iets los te maken bij de studenten en vooral ook een stukje bewustwording te creëren. Mag wel zeggen dat het gelukt is.83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page