top of page
  • Foto van schrijverSiem Geelen

Met de bek vol tanden 🦷

Jullie weten dat ik best veel in Reuver kom, twee keer per week om precies te zijn. Dus op een dag dacht ik: laat ik de stoute banden 🛞 op mijn rolstoel leggen en gewoon een mail opstellen naar de plaatselijke middelbare school 🏫. En tot mijn grote vreugde kreeg ik snel genoeg een positieve reactie op mijn mail. Die reactie had geen Corona. Ik werd ingepland bij een tweedejaars om mijn verhaal te komen vertellen. Er was, zoals ik het ervaren heb, best wel een groot verschil tussen de jongens en de meisjes in de klas. Wat ik probeer te zeggen is dat bij de jongens van allerlei vragen in het hoofd rond dwaalde, maar ze durven het niet te vragen. Ik denk dat er toch een klein stukje van onzekerheid zat, wat hun op een of andere manier heeft tegengehouden. Maar dank aan de docent die er toch alles aan heeft gedaan om ze los te maken. En bij de vrouwelijke helft zat het toch een beetje anders qua vragen. Net alsof ze een beetje opener waren. Terwijl ze niet gevallen waren, anders zouden ze ook een open gezicht hebben. Met dank aan Ralf Haux van het Grescollege

131 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page