top of page
  • Foto van schrijverSiem Geelen

Kleine opleiding, groot plezier

Het was dinsdagochtend en onze toerbus ging vandaag naar de Veldhovense Severinus Academie. Dit is een opleiding om in de gehandicaptenzorg te gaan werken, dus een hele passende doelgroep vond ikzelf. En nu denken jullie natuurlijk: hoe komt Siem nu in Veldhoven terecht? Met de bus. 😂😂😂😂😂


Een klasgenootje van Veronique, waar ik twee weken geleden over schreef, geeft daar les. Ik moet zeggen een heel klein maar fijn gebouwtje midden in een woonwijk, waar iedereen op school iedere leerling kent. Het waren leerlingen die een zeer uiteenlopende leeftijd hadden en die na hun vorige opleiding echt voor deze richting gingen. Ook was er een geval van omscholing bij. Want ze lag iets boven de gemiddelde leeftijd. Heb ik het zo verantwoord uitgedrukt? Ik vind zelf van wel. Er kwamen ook best wel veel vragen waar in ieder geval ook aardig wat diepte in zat. Dus de studenten waren echt geïnteresseerd mijn verhaal ik denk dat ze anders deze richting niet gekozen hadden.
63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page