top of page
  • Foto van schrijverSiem Geelen

Het was mij een weekendje wel

Afgelopen weekend was weer zeer afwisselend. Op zaterdagavond stond er een optreden op de planning in Meerlo, een boerengehuchtje bij Horst. Deze keer was het met Sjloetingstied, het publiek ging los als beesten. Dat kan ook niet anders in een varkensstal. Ze aten er heel veel macaroni van Knorr😂😂😂😂😂. Ik moest zelfs aan de kant anders werd ik omver gesprongen. De lente zat in de lucht, the spring is in the air. Leuk woordgrapje he?


Was afgelopen zondag bij mijn hartsvriendinnetje, en ze had een zeem gekregen voor haar verjaardag. Toen zei ik: het is hetzelfde hé? It's the zeem. En de hele kamer lag dubbel, natuurlijk niet de kamer zelf maar de mensen die erin zaten. En ze hadden ook een muziekje op gezet. Het zogenaamde???? Kamermuziekje, goed geraden mensen. Word ik nooit moe van mezelf? Ik ging verleden week ook maar even de krant opzeggen. Begin maar vooraan zei de verkoper.


Aankomend weekend staat er een optreden in Geleen op de planning, om precies te zijn in de wijk Lindenheuvel bij de Paerssjtal.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page