top of page
  • Foto van schrijverSiem Geelen

In de praktijk brengen

Afgelopen week stond de laatste presentatiedag van het schooljaar op het programma, in Venray op Raayland College op de praktijkopleiding. De docenten hadden mij op een goed idee gebracht om een KAHOOT te maken over een paar belangrijke onderwerpen die in mijn presentatie voorkomen. Voor de wat oudere onder ons: het is een digitale interactieve quiz, die werkt op een Smartphone of tablet. Het werkt aan de hand van kleuren die verschillende antwoorden aanduiden. Het was een succes en daar was ik heel erg blij mee. Veel concentratievermogen ervaarde ik bij de leerlingen, heel fijn. Heel erg mooi ook om iets los te maken bij de leerlingen. Weet zeker dat er van alles in het hoofd naar boven is gekomen..... Toch was er voor mij een herkenbaar moment, er zat namelijk een oud- schoolgenoot in de klas. Ik weet zeker dat ze ook zo van school genoot als mij. Maar even zonder gekheid: ze zei tegen mij: ik dacht dat het ernstig was wat ik had maar het kan dus altijd erger.


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het was mij een weekendje wel

Afgelopen weekend was weer zeer afwisselend. Op zaterdagavond stond er een optreden op de planning in Meerlo, een boerengehuchtje bij Horst. Deze keer was het met Sjloetingstied, het publiek ging los

Comments


bottom of page