top of page
  • Foto van schrijverSiem Geelen

Het was de moeite Weert

Afgelopen week stond in het teken van mijn presentatie geven op het Kwadrant in Weert. Nu denken jullie zeker: hoe komt hij daar weer terecht? Een vriend van mij is daar teamleider van de onderbouw.


We kwamen in de personeelskamer binnen en hij gaf mij een hele goede tip: "Siem, je bent alleen maar informatie aan het uitzenden en dat kan soms averechts effect geven op onze leerlingen. Dus als ik jou was, zou ik af en toe ook een vraag terug stellen. Zoiets van: wat zou jij doen in bepaalde situaties? En dan kun je weleens een opening hebben voor een gesprek." Ik maak eventjes een sprongetje, raar. Maar dit doet hij omdat hij zelf ook altijd graag met mensen in gesprek gaat. Zo ben ik ooit met hem op vakantie geweest en zette hij me in een stad zomaar aan een tafeltje bij een vreemd stelletje en liep weg. Aan ons om met elkaar het gesprek aan te gaan. En bedankt!


Terugkomend op school: het waren geslaagde presentaties. Ik heb een aantal vragen kunnen stellen en beantwoorden. En dat was mede het doel van de presentatie. Hieronder twee foto’s van de klassen.

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het was mij een weekendje wel

Afgelopen weekend was weer zeer afwisselend. Op zaterdagavond stond er een optreden op de planning in Meerlo, een boerengehuchtje bij Horst. Deze keer was het met Sjloetingstied, het publiek ging los

Comments


bottom of page