top of page
  • Foto van schrijverSiem Geelen

Het is weer bijna weekend, wie kent dat niet

Deze week bestond voor mij uit presentatie geven op het CIOS, een kantoordag op het Vistacollege, en mijn favoriete bezigheid muziek maken. Dit weekend wordt het ook een drukke boel, een drukke stier zeg ik altijd. Ga deze niet uitleggen. Het bestaat namelijk uit een pubquizz bij Rotary Reuver, waar we gaan strijden om het meeste geld binnen te slepen voor Spoor-10. Ik vroeg of ik mijn hondje ook mocht meenemen omdat het een pubquizz was. En daarna snel naar Panningen, voor een optreden bij het nieuwe café Mauriceke. Ik word daarbij aan het digitale mengpaneel geassisteerd door Stefan Verhaegh. Als ze te lang onzin uitkramen, zet ik de orkestband aan. HAHAHAHA😂😂😂😂😂. Als we maar lol hebben, dan loopt het wel los🧐🧐🧐. En we hebben ook een alphorn-competitie, waarbij het de bedoeling is dat je langste noot blaast op het houten ding. Zondag weten wie de Alphorn-Koning van Panningen is.... Het Alphorn pepermuntje........ De prijs is een geheel verzorgd uitje verzorgd door de plaatselijke groenteboer.12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page