top of page
  • Foto van schrijverSiem Geelen

Festivallen en opstaan

Afgelopen 16 juni was het zover, het geplande optreden op het Zizofestival

was aangebroken. Geen 70 duizend mensen, maar onderaan beginnen. Nee, dit is geen sluikreclame voor Rowwen Heze. Na de eerste minuten van de ontmoeting met de technici alleen maar gelachen te hebben, begonnen we uiteindelijk aan de soundcheck van onze instrumenten. Daarna mocht ik de eerste noten verzorgen van het concertje. Het sloeg goed aan, ik zou het ook niet in mijn hersenpan halen om weg te gaan lopen als iets slecht was, maar dat eventjes ter zijde. Maar dat viel gelukkig mee...... Ze bleven allebei staan, geintje. We hebben een geslaagd eerste optreden gehad, ik hoop dat er nog veel zullen volgen. Ook nog een hele mooie gitaarsolo mogen begeleiden van Wim, en hij is de manager van het welbekende Rosenberg Trio. En een vriend van zangeres Lori Spee. Wim vertelde dat ze vroeger toen ze klein was, al zangeres wilde worden. Toen was ze zangeres in Spee. Even terugkomend op het festival: ik had ook nog een stuk gecomponeerd voor mijn lieve hartsvriendin, maar dat kwam niet helemaal goed uit de verf. En ik krijg nu weer te horen dat ik dat niet mag zeggen. Mensen vonden het hartstikke goed, maar ik wil gewoon niet opscheppen. Bedankt aan de organisatie

126 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page