top of page
  • Foto van schrijverSiem Geelen

Born to be wild

Je hebt wellicht weleens gehad dat een gebeurtenis je een totaal ander beeld kan geven dan je verwachtingen daarvan. Dat was voor mij het geval bij de presentatie die twee weken geleden bij Siem op het menu stond. Deze vond plaats bij Stichting Out of the Box. Deze stichting probeert jongere mensen met een drugsverleden of andere verslavingen weer terug te zetten in de maatschappij.


De honk van de club was in de kelder van het gemeentehuis van Born. Het eerste wat me opviel was een hele lange sterke reus die ook zeker opvalt op de foto, was aan het trainen om de sterkste man ter wereld te worden. Hij kon mijn rolstoel optillen zei hij. Ik begon aan mijn presentatie, en ik zag dat ik iemand raakte met mijn verhaal, ook al zat ik er zover vandaan. De man begon te huilen en sloeg dicht, terwijl het een hele open man was. Toch fijn dat zo’n presentatie zo binnenkomt, totaal onverwachts want emoties kunnen niet afgesproken zijn.


Met dank aan Carmen Korsten, die op de foto staat als begeleider.


81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page