De Carnavals-achtbaan

Ik hoef geen riem om want ik kan niet weglopen, dus mag ik drinken tot ik erbij neerval.

En als ik in Neer val, ben ik thuis. Probeer me heel goed vast te houden. Maar pin(t)me er niet op vast. Maakte eerst even de jager meester, toen heb ik een Duits bedrijf geAppt met de vraag of ze er een alcoholische drank 🍷 van zouden kunnen brouwen. We gaan zeker een prachtige carnaval beleven met heel veel mooie momenten. En natuurlijk ook met heel veel lieve mensen. Ik heb iedere carnavalsdag een ander decor waar ik in mag zitten 🪑en mijn allerbeste vriendinnetje komt ook een dag gezellig mee vieren met de gekste en leukste feestband van Limburg. Ik hoop dat ze het leuk gaat vinden. Ze is trouwens het eerste meisje uit de Betuwe dat vloeiend Limburgs kan schrijven. Dus ik zeg: iPadje af. Ik ben supertrots op haar. Ik vind het zo gezellig dat ze ook carnaval komt vieren. Dus dat gaat een heel gezellig en leuk feestje worden. Kijk voor meer informatie over de optredens op: www.sjloetingstied.nl