ROC-presentatie "Kansen"

Na het plaatsen van mijn CV-video op Facebook, kwam er op een dag een geweldig aanbod van ROC-Leeuwenborgh in Sittard. Daar ben ik naartoe geweest en het smaakte naar meer. In mijn eerste weken werd ik gevraagd om een motivatie-presentatie te geven over mijn leven met als doel, de studenten te motiveren. Dit vind ik heel gaaf om te doen, zei ik. Een paar weken later werd er een inschrijfformulier gemaakt. Donderdag had ik mijn eerste presentatie.

De eerste klas was verwonderd naar het bord aan het staren toen ik mijn eerste motivatie-presentatie hield. Het telefoon-gehalte onder spreekbeurt was echt heel laag. Na presentatie waren er amper vragen. Ze hadden het zo goed opgeslagen dat ze er stil van waren. Toen ik weer op kantoor kwam zei mijn mentor: wil jij elke dag in mijn les komen? Want bij mij komt telefoontje steeds tevoorschijn.

Momenteel ben ik samen met mijn vader de presentatie nog mooier aan het maken.