SoundBeam

Ik werd een paar weken geleden via Facebook benaderd door Leon Packbier van Anderkovver, waarmee ik een paar jaartjes geleden een liedje mee gespeeld heb.

Hij vroeg mij of ik een aangepast instrument wou uitproberen; speciaal ontwikkeld voor mensen met een beperking. Dat leek me wel een leuke uitdaging. Op een avond kwam hij met een hele installatie naar mij toe. Bleek dus dat je met één hand de reclame van Unox kan naspelen. Hoefde er geen toets voor in te drukken. Jan Vayne is er niks bij. 

Meer info over stimuleren van de ontwikkeling van mensen door gebruik te maken van muziek: www.musicdevelops.com


Wil je ook in mijn e-maillijst?

© 2017 Alles loopt op rolletjes; Siem's blogs

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - Siem Geelen
  • Instagram - White Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now