Het speciale uitje zonder beperking

17 Apr 2018

 

Vandaag naar het NSG geweest waar het heel gezellig en gemoedelijk was. Persoonlijk vond ik het zogenoemde speed-daten het leukste, omdat ik het wel interessant vind wat een persoon zoal beweegt. In mijn geval is dat mijn rolstoel..... En hun persoonlijkheden waren allemaal heel open. Ik denk dat we ook maar eens zullen gaan vragen of we een theaterzaal mogen gaan creëren en bouwen. Denk ook dat ik voor de hele school spreek als ik zeg: bedankt voor jullie interesse en openheid. 

Share on Facebook
Please reload

Wil je ook in mijn e-maillijst?

© 2017 Alles loopt op rolletjes; Siem's blogs

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - Siem Geelen
  • Instagram - White Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now