Het was haar broodje

Het doel is bereikt, het spelletje is gespeeld. Ze zeggen allemaal dat ik gevochten heb voor de beker.... Maar nu weet ik het zeker, ik heb het hoog in mijn krentenbol. Verder komt deze charmante foto uit de schoolpauze van vandaag. Wel iets om dubbel over na te denken want nu zit er zelfs vlees onder het broodje.... Hopelijk iets minder vet. Prettig weekend allemaal. Vanavond naar Eindhoven,  daar speelt een Oostenrijks blazersensemble. Als iemand van die club tegen de politie zegt: wij moeten iedere avond blazen, zullen ze wel opkijken.....


Wil je ook in mijn e-maillijst?

© 2017 Alles loopt op rolletjes; Siem's blogs

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - Siem Geelen
  • Instagram - White Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now