Kerstgedachten gaan niet door de maag

De feestdagen staan weer voor de deur.... Het is eigenlijk heel belachelijk dat het maar een paar dagen vrede op aarde is.... De variant van tegenwoordig is zodanig veranderd dat het ene woordje van vijf letters zeldzaam blijkt te zijn.... Maar niet getreurd, als we allemaal een roze bril op zouden hebben, zouden de zwarte eindeloze beelden van oorlog weg zijn.... Ga dan toch maar even naar de opticien.… Anders is het met kerst, mis.... We zijn met zijn allen zoals we hier zitten, de doktoren van de wereld….. we kunnen hem samen beter maken.… Dank, je, wel.


Wil je ook in mijn e-maillijst?

© 2017 Alles loopt op rolletjes; Siem's blogs

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - Siem Geelen
  • Instagram - White Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now