LVKaas

Het duurt nog maar heel eventjes voordat we dakloos zijn, want het is zo gekken-tijd, carnaval, dan gaat het dak eraf. Mensen worden in die tijd allemaal bouwvakkers, gaan ze allemaal feesten bouwen. En geen steen is fout. Was trouwens op feest en daar was een klein muzikantje heel vals aan het spelen… dus vraag ik de reden: ze mocht nog niet stemmen. Maar ze had wel de goede partij. Linksom of rechtsom. De eerste paar noten waren CDA. Het meisje wilde toch liever wat Wilders. De eerste maat was voor Jan. Na letter D stond een verwijzing naar 66, maar ze had hoge noot bij dat cijfer, dus eerst naar het toilet. Dan ten slotte ga ik al jarenlang naar het Limburgs Vastelaovends Leedjeskonkoers met hetzelf

de team mensen. We lachen ons dan elk jaar weer kapot, maar blijven springlevend. Het klinkt heel raar, maar het lijkt net alsof iedereen je kent, want ze gaan allemaal opzij voor je. Herman van Veen was er niet bij. Fijne vastelaovendj allemaol