Metameer of Minder

Een school die verdergaat met hedendaagse techniek, is toch wel naar mijn mening Metameer in Boxmeer. Daar wordt in de klassen les gegeven op iPads, het is heel jammer dat ze op Werkenrodeschool nauwelijks iets hebben op het gebied van digitaal lesmateriaal. Want daar zijn bakken meer uit te halen. Alleen ze weten op onze school niet waar de bakken te vinden zijn. Daarin tegen vind je bij ons geen broodje pikante kip. Ze vertelde ook iets over een huis, dat je daarnaartoe moet als je iets gedaan had wat echt niet door de beugel kon, het was volgens mij taboe om er naartoe te moeten. Terwijl als iemand een leerling vraagt die niet op Metameer zit: wil je naar huis? Zegt zonder twijfel: ja. En sommige leerlingen zullen zeggen als ze thuis zijn: ik ben bij mijn eigen E-mailadres………… @home. Maar ik mag denk ik wel zeggen dat het een leerzame en sociale middag was. Mag ik tenslotte nog even kenbaar maken dat ik een Blogsite heb, want mijn wereld is best groots met een Zachte G.