Kom het hok uit

Onze lieve Heer heeft alle mensen op deze aardkloot geschapen, maar de hokjes waarin de mensheid wordt geduwd, daar hebben ze in de politiek verstand van. De politici maken de burger helemaal gek, daar heeft McDonalds geen last van, daar verkopen ze alleen maar meer, zodat de mensen vergeten hoe ernstig het is. Als ik kijk naar de zorg, alles wordt uitgemolken, ik ben toch geen koe. Maar mijn ouders vinden bijna altijd de sleutel van het hokje. Ik ben aan mijn einde gekomen qua leren op school, zeggen ze daarboven. Ze menen dat ik moet gaan werken na dit schooljaar. Maar ik heb ambities en zou heel graag willen doorleren op reguliere beroepsopleiding omdat ik weet dat er meer in zit. Mijn beste vriendinnetje en mijn ouders staan erachter, dus dat moet goed komen…………… Als het hokje kan worden geopend tenminste