Wil je ook in mijn e-maillijst?

© 2017 Alles loopt op rolletjes; Siem's blogs

De Dijk was rijk van muziek

30 Sep 2017

 

 

Gisteravond vroeg de zanger van De Dijk mij of hij iets voor mij kon doen. Ik zei: Ga maar even naar de stad. Zo gezegd, zo gedaan. Kom ik daaraan: Er is niemand in de stad. Ik kreeg bijna een hartaanval, dat deed best pijn, want ik heb een groot hart. En tegelijkertijd denk ik: Ik kan het niet alleen. In alle paniek rij ik een winkel in. Die stond in brand, was echt een laaiend vuur. Het leek wel een vulkaan, wou bijna gaan dansen op die vulkaan. Bedankt voor de fijne avond.

 

Wie vind vijf hits van De Dijk?

Share on Facebook
Please reload

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - Siem Geelen
  • Instagram - White Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now