De moeite Weert

Dat er veel mensen zijn die een andere voorstelling hebben van hun leven, is mij wel overduidelijk geworden na een dag kermis in Weert. Ongelooflijk hoe sommigen zich kunnen ontplooien zonder rimpelcrème te gebruiken. Ik zag een krakkemikkige auto die wel iets meer van dat spul mocht nuttigen. Want mijn gezelschap was al de begrafenisondernemer aan het bellen. Toen we verder liepen, werd ik volledig verbluft door een man met een nek-tattoo, met de zeer leerzame tekst: Everybody Dies. Daar moet je toch echt wel de basisschool voor af hebben gemaakt. En ik houd mijn hart vast bij jongelui die steeds maar euro’s uitgeven aan grijpertjes op kermissen. Er was ook een meisje die wou perse een specifieke kleur knuffel, een rode, een hond. Nu nog een trauma van, meisje de hele dag ziek in bed. Waar ik ook niet goed van word: waarschuwingsborden bij een achtbaan. Staat er een hele waslijst met veiligheidsvoorschriften op, niemand let erop. Kom, det geit mich te wiet. Dus blijf van de drugs af, dat deed Ine ook, ze is nog internationaal beroemd geworden…… Heroïne