Als muziek in de oren


www.sjloetingstied.nl

Muziek is iets onbeschrijfelijks, maar ik ga het toch doen. Het laat je nadenken en zegt wat jij moeilijk kan verwoorden. Maar het zou goed zijn als je hele leven een mooie melodie was en als jullie zelf mogen weten welk instrument te bespelen. Want ik wil geen ruzie met iemand. Ik heb altijd verschillende muziek in mijn hoofd, er zijn ook dagen dat de muziek stuk is. Kijk eens, een paar weken geleden was de BBQ van de feestband, oftewel de feestband waar genoeg vlees in zit. Het gezellige was dat ik daar warm onthaald werd, want ik hoor gewoon bij de club, lol-hebbende mensen die altijd heel lang blijven hangen en niet vies zijn van appelsap met een witte schuimkraag. Ze hebben pas een nieuwe manager, daar is de band Sjloetingstied heel blij mee. Hij heeft een toepasselijke naam voor dat blije gevoel: Joepie. De gitarist van de band is ook niet vies van een sigaretje. Hij heet Gert. We noemen hem ook wel eens Samson en Gert. Onze zanger, Jo, vindt bijna alles wat mijn vader ook vindt. Laatst waren we aan het eten met de band, vraagt de ober: hoe vond u het eten? Op de menukaart, want we dachten al wat is de kaart vies. Maar als u nog een band zoekt, is het boekingskantoor nog open tot Sjloetingstied.

Website: www.sjloetingstied.nl