Wil je ook in mijn e-maillijst?

© 2017 Alles loopt op rolletjes; Siem's blogs

Toetertjes en bellen

17 Sep 2017

 

Vanochtend de eerste repetitie gehad, in serie van drie, van Score Bigband. De dirigent van onze fanfare moest ook invallen op trombone, voor de A-muzikale onder ons: een schuiftrompet. Dus we kwamen daar aan,  vraagt hij: waar moet ik in vallen? Want hij had zich de valhelm al op gedaan. Komt er nog een muzikant binnen met een hele grote riem om. Ja, zegt hij: dit is een big band. Dus ze beginnen een stuk te spelen dat The Chicken heet. Toen het stuk afgelopen was, zegt de dirigent: hier krijg ik kippevel van.

Share on Facebook
Please reload

  • Facebook - White Circle
  • YouTube - Siem Geelen
  • Instagram - White Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now