De zure bloedneus

Dat ik veel gedaan heb is duidelijk geworden als je dit schrijfsel hebt gelezen. In de vakantie ging ik op dezelfde dag naar bed dan dat ik opstond. Want ik ben geen betweter….. diverse liters Amstel Radler hebben we gedronken onder de Lindeboom. Even zonder onzin: Een paar weken geleden ontmoette ik Esmee. Ze heeft hetzelfde handicap als mij. Dus ging er mee Appen, ze is namelijk de beste vriendin van mijn allerbeste vriendin. Snappen we het nog? Maar ze blijkt dus ook heel aardig te zijn…. Het gegeven een bloedneus hebben, heeft een zure nasmaak voor mij, terwijl bloed zoutig smaakt. We gingen namelijk naar het ziekenhuis, komen de operatiekamer binnen, het leek net alsof de dokter een babypakje aan had, want ze vroeg aan mijn moeder of ik kon praten……….. dacht werkelijk: volgens mij mag je gerust ff naar je collega van de kinderafdeling. Heb een zelfdenkende neus, want na het bezoek was er geen sprake meer van het rode goedje dat uit mijn neus kwam. Met dat soort mensen word ik regelmatig geconfronteerd. Dat is geen pretje, want ik weet dat ik veel slimmer ben. Ik kijk ook heel graag naar gezichtsuitdrukking van mensen zodat ik kan zien wat ze zeggen maar zonder geluid. Dus wees niet zoveel Andre Rieu, en wals niet meer zo snel over mij heen, maar kijk naar mij.

Bron Cartoon: Interpellatie.nl

#bloedneus #siem #geelen